Svenskar

E trött på att höra om medelsvensken som en villaägande familjefar, för snart kommer fan medelsvensken va mannen som bor på gatan om folk fortsätter arbeta som dom gör nu. Bestämde mig för att göra en lista på olika typer av svenskar.

Villaägaren: Den typiska bilden av den svenske mannen. Bor i en rik förort, äger en volvo, en fru och 2 barn eller nåt sånt. Är antagligen kontorist/kostymnisse på något stort företag och lever helt och hållet på rutin. Är vardagsalkoholist, dvs han har haft samma jobb så länge att om han inte super sig lide packad varje dag så kan han inte sluta tänka på arbetet. Han vet innerst inne att han lever i ett skevt samhälle, men har levt i det så länge att han skaffat sig uppfattningen att det är bäst att följa med strömmen. Dock är han inte riktigt nöjd med att känna sig så ur kontroll, så han avreagerar sig genom att slå sin fru då och då. Hans liv avslutas med att han skjuter sig med jaktbössan när hans son kommer ut ur garderoben.

Den riktiga medelsvensson: Den här snubben är i 50årsåldern, frånskild och även han kostymnisse. Han mår förjävligt egentligen och skyller sitt krossade liv på sossarna, men på sitt jobb (som är ganska välbetalt) är han självsäker och social. På helgerna går han och nån enstaka kompis(han kallar dom bekanta) ut och dricker mer än någon annan svensk åldersgrupp. Innan han är redlös har han dock hunnit stöta på ca 5 tjejer i 25årsåldern, och det värsta är inte att han beter sig som den kåtaste tonåring, det värsta är att det funkar. I Babylon är inget mer attraktivt än en stor plånbok. Så när medelsvensson kommer, med hans självsäkerhet förstärkt av all alkohol, och med en aura av cash omkring sig, vore en tjej dum som inte nappa.

Ghettosvennen:
Här är sveriges lägre medelklass och de rent ut fattiga, som är tvugna att bo i en så kallad "invandrartät förort". Utåt sett så är dom de minst rasistiska i Sverige, men trots det så skickar hälften av dom sina barn till en privatskola eller en skola i stan, istället för att skicka dom till samma skola som alla andra i förorten. Dom har bott i förorten rätt länge, så när dom först flyttade dit skiljde den sig inte mycket från de villaområden som bebos av de 2 föregående grupperna.
Men sen blev det oroligt i världen, och eftersom hela länder styrs av Babylons ideal, så var Sverige tvungen att hjälpa flyktingar för man ville ju inte se ut som om man var blonda, blåögda rasister. Så man var smart, man kom på en vad jag vill kalla segregationsplan, där det utåt sett såg ut som att man hjälpte människor fast man egentligen bara stuvade undan dem där dem inte syntes. De som flytt från krig (krig som Babylon inte hade nåt att göra med, absolut inte) märkte att alla är lika värda så länge alla ser likadana ut.
Tillbaka till saken, om det undgått någon så är bästa stället att stuva undan människor lägenhetsbyggnader en bit utanför stan, där de som nu kallas ghettosvennar brukade dominera bostadsmarknaden. Så blev förorterna ghetton, så blev svenskarna i ghettona "ghettosvennar".

Fortsättning följer ... nån gång

Bloggare

Till att börja med hade jag tänkt ta upp fenomenet bloggare. Ett fenomen som kommit ur individens sjukliga behov av uppmärksamhet, och allmänhetens sjukliga behov av skvaller och andras privatliv. Ironin i att jag kritiserar blggare via en blogg, hade jag tänkt undvika genom att aldrig nånsin nämna nånting om mitt liv eller mig som person.

 Det har visat sig att dom mest framgångsrika bloggarna i Sverige är tonårstjejer som inte tar upp ett piss mer än sina egna liv, och ibland sprider sina egna fördomar. Istället för att förmedla åsikter har bloggar blivit konkurenter med de etablerade skvallertidningarna. Detta får mig att fundera på hur det kommer att gå för denna blogg.

 Idoliseringen av bloggare i Babylon gör att folk faktiskt tror på sin favoritbloggare som katoliker tror på bibeln. Och här kommer återigen detta med okunskap. Eftersom de flesta framgångsrika bloggare är Babylons barn och därmed utbildade av media, och eftersom folk tror stenhårt på bloggare har bloggar blivit ett av det bästa sätten att läsa utan att lära. Folk läser hellre vad nån 17årig MUF-medlem har gjort under helgen än att läsa om hur opiumfälten blomstrar i de områden i Afghanistan som kontrolleras av "västalliansen"(USA hade lovat att bränna opiumfälten). Eller skaffa sig en uppfattning om varför i helvete det går en mur rakt igenom palestinernas land. Bara 2 exempel av miljoner. Men nej, allt detta är ointressant när man genom nåra snabba klick kan ta reda på hur svenska tonårstjejer gillar att supa sig packade och knulla främlingar på helgerna, samtidigt vågar de sig inte ut i förorterna, för där är ju alla galningar !

Maaaaaan FUCK D

Inledning

Välkommen till Babylon. Ett samhälle uppbyggt på fördomar, rädsla och egoism, där människor är så kalla och har så lite respekt för varandra att folk hellre skär sig i armarna än att prata med någon om det. Där pengar kan köpa allt, till och med kärlek, faktum är att man inte ens behöver köpa kärlek, har du tillräckligt med pengar så ger folk dig kärlek och respekt frivilligt. Rasism är okej, sålänge man döljer den med vackra ord, folk tänker mer på att det dom säger är politiskt korrekt, än på vad det egentligen är dom tycker. Folk låter media sköta tänkandet åt dom, och läser tidningar som gör allt för att vinna läsare, istället för att läsa böcker som innehåller riktiga fakta. Detta föder okunskap, och med okunskap förstår inte människor hur fucked up samhället faktiskt är. Detta är ett försök att bekämpa okunskap, i syftet att få folk att ifrågasätta va det e som händer. Schalas, det räcker.

RSS 2.0